Gårdagens vlogg på familjekanalen: https://www.youtube.com/watch?v=UwFJJqbhBd4
I dagens video delar jag med mig utav mina åsikter men även erfarenheter runt weed!
Bör det legaliseras? Varför? varför inte?
ALL INFO FINNS HÄR:
Affärsförfrågningar / kontakt:
carlfredrikalexanderrask@hotmail.com
Instagram: CarlFredrikAlexanderRask
PERISCOPE: StoraSnyggaVargen
Facebook: sök bara på Carl Fredrik Alexander Rask.
Snapchat: alexxandear
Spotify: Sök bara på: Carl Fredrik Alexander Rask

source

Please follow and like us:

Comments (29)

 • Delat!
  Bra video, med tanke på att du når ut till många unga.
  Jag började min missbruksbana med det "ofarliga" cannabiset. Jag använde hela tiden argumentet "man kan inte dö av det" och "alkohol är farligare". Argument som är korrekt i sak. Men detta gjorde också att jag ganska så snabbt började röka det dagligen, jag blev lat, jag mådde oerhört dåligt om jag inte hade skiten i mig, jag kunde inte äta, inte tänka osv. Efter ett års dagligt rökande hamnade jag i en psykos. Ett tillstånd jag inte skulle önska min värsta fiende. Det var ett rent helvete. Mina fantasier blev verklighet, allt jag tänkte stämde i min värld. Fick jag upp en tanke att världen kommer gå under imorgon, ja då var det så och inget kunde få mig att tro annorlunda. Jag satt fast i den psykosen i två månader. Efter det så fick jag en sån oerhörd pissig depression som resulterade i ett självmordsförsök. Efter det självmordsförsöket började jag må bättre och tillslut var jag på gräset igen. Jag började omgående att röka det dagligen och blev mer och mer bränd i hjärnan. Efter ett tag så tappade det effekten på mig och jag var tvungen att ha det i mig för att ens kunna tänka klart. Jag rökte morgon till kväll och mina skeva tankar kom så smått tillbaka. Då upptäckte jag tjacket, en drog som gjorde att tankarna var relativt klara och gav mig ett välbehag i hela kroppen. Det tog över mitt liv. Tjacket var det ända som betydde något och mitt liv blev till ett helvete. Tillslut lyckades jag ta mig ur mitt beroende och är nu på bättringsvägen.
  Men det var cannabis som i grunden förstörde mitt liv.

  Reply
 • Att folk hoppar över från cannabis är pga av att man gillar testa grejer eller mår pass dåligt att man vill hitta något att må bra av ..

  För alla som röker cannabis har börjat med alkohol, och de som börjat med alkohol har nog rökt cigg innan.. så då är det väl alkohol eller cigg som är gateway drogen som får en att vilja prova allt annat ?

  Ifall flugsvamp är dödligt/farligt men lagligt, varför får inte cannabis vara lagligt ifall man oroar sig då cannabis dör man ej av eller skadas av..

  Röker du dagligt och mycket under dagen ( neråt röka ) så kommer du bli seg av tröttheten, dvs din hjärna funkar normalt och allt men du känner dig bara trött.. hade cannabis varit lagligt så hade man kunnat erbjuda sativor ( som kaffe ), sativor gör en energisk, motiverad och klartänkt..

  Folk tror all cannabis är som indicor ( neråtröka ) då nästan allt man får tag på i Sverige är neråt röka …

  Reply
 • De e nice å va störd i skallen B)

  Reply
 • "seg i huvudet"? rök sativa istället för indica

  Reply
 • Jag röker mitt hasch om jag vill

  Reply
 • Man kan röka cannabis och vara produktiv samtidigt, det är upp till dig själv om man bara vill hålla sig till cannabis eller ta andra farligare droger.

  Reply
 • idiot jämnför weed med svamp

  Reply
 • Din släkting är nog beroende av heroin, det låter inte alls som cannabis.

  Reply
 • Kan nån skriva vanliga priset för ett gram, för min kompis betalade ungefär 170 kr för ett gram

  Reply
 • Jag heter Rask i efternamn😃

  Reply
 • Bra att du lägger fram riktiga argument. Tror att motståndarna skjuter sig själva i foten med sin "Knark är bajs"-attityd.
  Har flera vänner som låtit rökat ta över. Bränner alla pengar på röka, skiter i allt och sover hela dagarna.

  Men jag gillar att röka, så jag gör det.

  Reply
 • Vill påpeka att flugsvamp inte är särskilt farligt om man inte äter ganska mycket. Man dör inte efter att ha käkat en hatt precis. Har själv testat flugsvamp ett par gånger, var inget för mig, upplevde inga större effekter och spydde som en gris. Toppslätsskivling is where it's at.

  Reply
 • Alltså… Avkriminalisera, inte legalisera.

  Reply
 • Man ska inte kompinera alkohol eller andra drogor med cannabis

  Reply
 • Jag tycker med det ska lagligt bror

  Reply
 • Grym video ☺

  Reply
 • Färsking

  Reply
 • Men om cannabis var lagligt skulle du inte köpa det olagligt utan på systemet som du sa.

  Reply
 • Sex är inskörport till kriminalitet

  Reply
 • "Varför måste folk dricka era jävla idioter, på riktigt! Jag har sett vad det gör med människors liv, både med kompisar och med min pappa. varför ska folk envisas med att pula i sig en massa jävla alkohol."

  Jag förstår att du är osäker på att vad du tycker i frågan, det är jag också. Men enligt mig så hjälper man inte folk, vare sig det är bruk eller missbruk genom att dra dem inför rätta och straffa. Drogfritt samhälle är en jättefin utopi, men det är allt den är. Hjälp männsikor som vill bli hjälpta istället.

  Ville med första stycket bara visa på din dubbelmoral, då ditt berusningsmedel tydligen är av rinnande form.

  Reply
 • Din världsbild av hur man blir av att röka cannabis är inte samma världsbild som hos en person som röker, ja man blir seg/lugn, det är lixom det rökat ger dig men det betyder inte att man inte kan tänka längre. Tycker det är naivt av dig att tro att det du ser är samma som personen ser och känner. Att någon bara sitter i soffan och beteer sig som en asshole visar snarare på personens egna personlighet.

  Reply
 • har fruktansvärt många polare som röker cannabis sköter sitt jobb går upp på morgonen lever ett normalt liv ? och har aldrig tagit några andra droger ! bara för att du gillar tyngre droger så låter de som du bara snackar om dig själv i videon

  Reply
 • om cannabis hade haft monopol i sverige hade de vart lagligt att köpa. de betyder inte att alla skulle köpa det från systemet eller liknande då. priset att köpa svart hade varit mycke billigare och därför skulle de inte löna sig

  Reply
 • cannabis å hasch är så olika från person till person o från gång till gång, har rökt på några gånger och IBLAND så får man det där härliga flummiga ruset, men långt ifrån alltid, med öl så vet man vad man får, man blir full och vet att det känns skönt.'
  Men med cannabis är det så random, ibland blir jag bara lite paranoid och trött, men visst, får man ett skönt rus med cannabis så är det skönare än en fylla, att man inte blir "bakis" av cannabis är inte sant, även om att vara bakis på cannabis inte är så drygt som att vara bakis på alkohol, så blir man långsam i tänket, vill bara ligga och sova typ.

  som videon säger så är ju risken den att cannabis blir en inkörsport till massa annan skit som kan förstöra ditt liv.
  tycker att supa eller röka på weed ibland är helt ok, men ge fan i tjack, heroin o kokain, det är bara skit

  Reply
 • han sneade totalt

  Reply
 • Du säger ju inte nej till narkotika? Du dricker ju dina pilsner?
  Gräs är harmlöst och jämför inte med heroin och kokain. De har till skillnad från cannabis tagits fram på kemiskt vis i en fabrik.

  Reply
 • Mwahaha hinten av flugsvamp i början

  Reply
 • Är du dum elr? Tror du folk provar tjack och kola bara sådär? Gräs är harmlöst. Om du MISSbrukar kan du bli seg. Vad händer om man MISSbrukar alkohol? Just det!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.